22. april 2024

Hvidovre Teaterfestival 27. april – 5. maj 2024

Hvidovre Teaterfestival er stadig ny i den store klasse af små teaterfestivaler for børn og unge i Danmark, idet den blev afviklet for første gang i 2021. Men festivalen, der er et samarbejde mellem Teater Vestvolden, HvidovreBibliotekerne og Kultur & Fritid i Hvidovre Kommune, er klar til dette års udgave, der afvikles fra 27. april til 5. maj. Man byder på syv forestillinger for børn og unge, inklusiv musikalsk fortælleteater i bus og et par workshops. Alt er gratis for børn og unge og institutioner, mens voksne betaler entre – men der skal bestilles billetter.

Forestillingerne spilles naturligt nok i Teater Vestvoldens skønne, nye teaterhus på Hvidovrevej 241 – lige overfor rådhus og bibliotek – mens fortælleteatret er kørende i Vestvoldens fine Teaterbus, der holder både ved teatret og Avedøre Bibliotek & Kulturhus

Forestillingerne, der alle er blevet anmeldt i Teateravisen, er:

Madam Bach: Gro (3-6 år)

Gazart: K’I’K – Køn I krop (fra 5 år)

Vestvolden & Ishøj Teater: Nomerne – Skovens hjerte (fra 6 år) + workshop

Freestyle Phanatix: Freestyle Sensation (fra 6 år)

Paolo Nani Teater: Fridas rejse (fra 5 år)

De Røde Heste & Refleksion: Klovnen der bare ikke var særlig sjov (fra 7 år)

Teater Vestvolden & Olivia Franciskas musikalske fortælleteater ’De tre Bukkebruse’ (3-7 år)

De fleste forestillinger spiller et par gange, mens Teater Vestvolden og Ishøj Teaters nye og anmelderroste forestilling, ’Nomerne – Skovens hjerte’ (se Teateravisens anmeldelse) er i gang med en længere spilleperiode, der indgår i festivalens program.

Se hele programmet med info om billetreservation, spillesteder og -tider på https://www.hvidovre-teaterfestival.dk

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne