1. september 2012

www.tio.dk

I slutningen af september sidste år så Teatrenes Interessseorganisation (TIO) dagens lys som et resultat af fusionen mellem BørneTeaterSammenslutningen (BTS) og Foreningen Af Små Teatre (FAST) – se evt. reportage.

Siden har organisationen, der p.t. har 64 medlemsteatre og både er brancheforening og  arbejdsgiverforening, arbejdet ihærdig med at opbygge den fælles organisation på de indre og ydre linjer.

Forleden tog TIO så endnu et skridt fremad, da man lancerede en aktiv hjemmeside – www.tio.dk – hvor både medlemsteatre og andre interesserede kan hente oplysninger om organisationens arbejdsområder – herunder love og bekendtgørelser – struktur, sekretariat m.v.

Til den løbende nyhedsstrøm og aktuelle praktiske oplysninger har organisationen i forvejen nyhedsportalen Proscenium.dk.

I en pressemeddelelse udtrykker TIO-formand Gitta Malling (Limfjordsteatret) glæde over det nyeste element i branding af organisationen:

’Sitet afspejler hvem vi er, hvad vi vil, og hvad vi kan som interesse- og brancheorganisation for de små og mellemstore teatre. Jeg er også rigtig glad for, at vi har fået et intranet op at stå. TIO-teatrene er spredt over hele landet, så vi har brug for et sted, hvor vi nemt kan kommunikere med hinanden. Rundt omkring på teatrene ligger vi inde med en masse viden, erfaring og kompetencer, og jo mere vi deler det med hinanden, desto stærkere står vi som organisation’, hedder det. 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne