3. august 2009

Vildskud i København

Der er 11 forestillinger på programmet, når teaterfestivalen VILDSKUD afvikles i Huset i Magstræde i København i dagene 20.-23. august.

VILDSKUD definerer sig som en festival for uafhængtigt teater, og en begivenhed med eksperimenterende scenekunst. Arrangørerne formulerer det således: ‘VILDSKUD er uafhængig, fordi scenekunstnerne udfordrer de etablerede teatre. Vi skal ikke forholde os til et fastlagt repertoire, belægningsprocenter eller bugnende budgetter. Til gengæld har vi skabertrang, der ikke kan stoppes, ambitioner om

kunstnerisk kvalitet og mod på at arbejde hårdt og frivilligt’.

I brugen af ordet ‘uafhængigt teater’ ligger i øvrigt også, at man ikke definerer de enkelte forestillinger som specielt rettet mod fx. børne- og ungdomspublikummet, men forkvinde for VILDSKUD, Emilie Bendix, siger til børneteateravisen.dk, at flere forestillinger er velegnet til børn og unge – og derrmed også de mange, der er specielt interesserede i samme teatersegment,

Således er fx ‘Congo’ en forestilling om og med unge om at være ung og blive voksen, mens ‘GelderaK’ handler om to unge venner og deres venskab efter døden.

Dertil kommer ‘KRAS’, der betegnes som en forestilling, henvendt til børn og barnlige sjæle om venskab og fællesskab over for indvidet.

VILDSKUD skydes i gang torsdag den 20. august kl. 16 med åbningsshow og velkomststale.

Se mere om program, billetter m.v. på www.vildskud.dk

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne