18. februar 2014

Vesterbro Teaterfestival 8.-16. marts

Københavnske Vesterbro er ikke blot blevet en smart og attraktiv bydel, det er også hovedstadens mest børnerige område – og på den baggrund er det da rettidig omhu, at man nu har etableret Vesterbro Teaterfestival, der afvikles 8.-16. marts 2014 med en række gratis forestillinger og andre teaterrelaterede aktiviteter for bydelens børn og unge.

Netop nu er man ved at synliggøre den nye festival ved diverse reklametiltag, herunder at uddele flyers til alle Vesterbros skoler, hvor målgruppen jo er lige ved hånden.  

Ifølge arrangørerne – Teatret Zeppelin og Kulturanstalten i samarbejde med Forsøgsstationen og AFUK m.fl. – er målet med festivalen både at knytte de mange teaterinstitutioner på Vesterbro sammen og fejre det alsidige teaterudbud sammen med det lokale publikum. Og man håber følgelig også, at festivalen kan blive en tilbagevendende begivenhed.

Festivalen, der er støttet af Statens Kunstfond og Vesterbro Lokaludvalg, har i førsteudgaven fire professionelle forestillinger i form af Teatret Zeppelin med '1001 nat'; Det Fortællende Teater med 'Holger' og 'I Guder!'; og Teater Patrasket med 'Det som ingen ved', mens Teaterbutikken bidrager med elevforestillingen 'Paralleller' og AFUK (Akademiet For Utæmmet Kreativitet) med en arbejdsdemonstration.

Dertil kommer forskellige workshops fra de fire teatre samt Forsøgsstationen.

Der er gratis adgang til alle forestillinger og workshops, men man skal reservere billetter til dem.

Spille- og workshopstederne er Teatret Zeppelin, Forsøgsstationen, Kulturanstalten, Teaterbutikken, Musikskolen, AFUK, Absalons Kirke og uKirke

Et udførligt festivalprogram og info om billetreservation m.v. kan ses på festivalens hjemmeside: www.vesterbroteaterfestival.wordpress.com – ligesom Vesterbro Teaterfestival selvfølgelig også er at finde på Facebook…

(caj)  

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne