7. marts 2023

Værtsduo udpeget til Årets Reumert-prisfest

Prisfesten, hvor dansk scenekunst hylder sig selv, afvikles søndag 11. juni kl. 19.00 i Odeon i Odense – for tredje gang i den fynske hovedstad. Prisuddelingen arrangeres af Dansk Teater og CPH Stage og er samtidig afslutningen på teaterfestivalen CPH STAGE 2023.

Instruktør Niels Erling og dramatiker Nanna Cecilie Bang er hjernerne bag årets show, og de har valgt de unge skuespillere Anne Laybourn og Nicolai Duckert Perrild som årets værtsduo, der skal lede publikum gennem aftenens festligheder. 

Niels Erling og dramatiker Nanna Cecilie Bang har begge selv været i rampelyset ved en Reumertfest: De har begge tidligere modtaget en Reumert-talentpris, mens Niels Erlings forestilling med AKT1, ’Du vil møde en anden’ sidste år modtog Årets Særpris.

Og de to har også flere gange arbejdet sammen – senest med succesforestillingen ‘Kunsten at være ok’ på Nørrebro Teater i efteråret 2022. De har en kærlighed for at dyrke det moderne menneske med humor og musikalitet.

Reumert-juryens nomineringer til dette års priser offentliggøres 27. april på www.aaretsreumert.dk.

Billetter til Årets Reumert 2023 kan købes via www.cphstage.dk eller Billetten.dk. Prisuddelingen livestreames også direkte fra ODEON i Odense og kan følges på www.aaretsreumert.dk

(Billedet: Nanna Cecilie Bang, Nicolai Duckert Perrild, Anne Laybourn og Niels Erling står som henholdsvis show-skabere og show-værter bag Årets Reumert-festen. Foto: Agnete Henneberg)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne