15. august 2022

UR-NAT 24.-28. august

Den sjette udgave af UR-NAT International Performance Art Festival afvikles i Ringkøbing-Skjern Kommune fra 24.-28. august.

Det er det lokale egnsteater, Teater OM, der inviterer til teaterfestival blandt træer, mellem hav og fjord og i åbne byrum.

Og de har allieret sig med en række lokale og internationale kræfter, der vil undersøge og oplyse om menneskets fælles natur og udspring. Festivalnavnet UR-NAT er nemlig en forkortelse af Ur-natten, hvor naturen også spiller en rolle.

Temaet for UR-NAT 2022 er ’Forvandling’ og byder bl.a. på to store performances: Det prisbelønnede italienske gæstespil ’Moby Dick’ på Industrihavnen i Hvide Sande og egenproduktionen Coexsistence i Hoverdal Plantage. 

Derudover vil festivalens i alt 40 forestillinger og events fordele sig mellem byrum, skov og hav og byder på koncerter, akrobatik, optrin, installationer – og insekter i gigant-format. 

Nogle forestillinger kræver tilmelding og billetter, fordi de kun kan tage et begrænset antal tilskuere, men de fleste er spontant tilgængelige og alle er gratis.

Festivaldagene indledes onsdag den 24. august med ’Giganternes Indtog’; en stor, fælles parade gennem Ringkøbings gader med deltagelse af de 18 inviterede teatergrupper og festivalens mange engagerede, lokale medvirkende.

Se hele programmet med forestillinger, events, spilletider og spillesteder og billetreservation m.v. på https://teatretom.dk/urnat

(Billedet: UR-NAT 2022-festivalen indledes 24. august med ’Giganternes Indtog: Fire store fantasi-insekter, skabt som ’community art’ i lokalsamfund i Ringkøbing-Skjern Kommune i det seneste år. Foto: Teatret OM)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne