8. maj 2012

Uppercut på royal udflugt

Når det danske kronprinsepar fra 10.-15. maj er på officielt besøg i Sydkorea for at styrke (handels)relationerne mellem de to lande, er det danske danseteater Uppercut en del af følget og skal bl.a. fornøje koreanerne med deres breakdance-forestilling ’The Discovery’ – der er en del af dansekomplekset ’Atlas’ og anmeldt særdeles positivt her på portalen – og i øvrigt også med på den nys afviklede Festival 2012 i Ringsted og Sorø.

Men nu gælder det altså Sydøstasien, og så er det jo særdeles velvalgt, at ’Discovery’ har koreografi af den koreanske verdensmester i breakdance, Ducky Kim. Desuden tæller det også, at Uppercut Danseteaters koreograf og danser, Mark Mouritzen, gennem længere tid har arbejdet sammen med og koreograferet til unge koreanske breakdancere.

’Discovery’ (foto: Jason Idris Alami) opføres også for såkaldt almindelige borgere i hovedstaden Seoul, idet der er planlagt fire opførelser på The National Theatre i samarbejde med den koreanske afdeling af den internationale børneteaterorganisation ASSITEJ. 

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne