29. august 2021

Unge Strunge tur/retur

Teater Vestvolden er arrangør/producent på dette års store borgerforestilling i Hvidovre, 'Unge Strunge tur/retur', der afvikles som en bus-teaterforestilling, som stopper på forskellige lokationer i Hvidovre, hvor en række historier og tableauer udfoldes. Det er bl.a. steder, som havde en betydning på godt og ondt for digteren og bysbarnet Michael Strunge. 

Forestillingen er dog ikke en biografisk fortælling om Strunge, men snarere en rejse gennem en by, der som så mange andre forstæder har sin helt egen dagsorden, rytme og skønhed. 'Det bliver sjovt, rørende og hudløst, og selvfølgelig meget Hvidovre-poetisk', lover arrangørerne.

Tomas Lagermann Lundme og Jane Rasch står for manuskript, Stephan Pollner for instruktion og Annika Nilsson for scenografi.

I borgerforestillingen er der mere end 70 medvirkende børn, unge og voksne fra Hvidovre og Vestegnen i hold på 30 aktører per forestilling sammen med de professionelle skuespillere, Ulver Skuli Abildgaard og Christina Beck.

Der er gratis entré for borgere i Hvidovre, og antallet af billetter er begrænset i teaterbussen. Aldersgrænse fra 7 år – og spilleperiode 14.9-3.10.

'Unge Strunge tur/retur' præsenteres i samarbejde med Hvidovre Amatørscene, Hvidovre Ungdomsteater, Den kreative dramaskole, Hvidovre Dramaskole v. Teater Vestolden og Kultur & Fritid Hvidovre Kommune. 

Se mere på Teater Vestvoldens hjemmeside: https://www.teatervestvolden.dk/unge-strunge/

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne