22. august 2017

Unge kan få billigt sæsonkort til alle Odense Teaters forestillinger

Det er ingen hemmelighed, at de store teatre gør sig ditto anstrengelser for at få de unge i tale og ind på publikumsrækkerne. Og der findes mange tilbud om billetter til reducerede priser for denne målgruppe.

Tidligere på sommeren lancerede Det Kgl. Teater så gratis gavekort (værdi 500 kr.) til brug for billetkøb for alle unge, der fylder 18 år i 2018 (se note).

Og nu er et så Odense Teater, der lancerede et særligt tilbud til alle unge mellem 15-24 år samt alle studerende: Klub U Sæsonkort.

Prisen er 280 kroner og med kortet er der ubegrænset adgang til alle teatrets forestillinger.

'Pointen med sæsonkortet er, at du kan vælge lige præcis det, som du synes er spændende. Du kan boltre dig i teatrets forestillinger lige fra Shakespeare til musicals, uden at det koster dig andet end sæsonkortets pris. På den måde håber vi at give endnu flere unge mulighed for at få teater i al dets mangfoldighed ind under huden', lyder det fra teaterdirektør Jens August Wille i pressemeddelelsen om det nye målrettede forsøg på at få unge til at blive en del af Odense Teaters faste publikum.

Sæsonkortet kan købes via www.odenseteater.dk – og Odense Teater har en 'forsigtig forventning' om at sælge 500 sæsonkort i denne sæson.

(Billedet: Odense Teater håber bl.a. på. at flere unge med det særlige sæsonkort vil se 'Macbeth', der er åbningsforestillingen i teatrets nye sal i ODEON med premiere 14. september. Foto: Emilie Therese)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne