5. august 2011

Undergravende virksomhed?

 

Flere etablerede danske børneteaterfolk er med i en helt særlig form for undergravende virksomhed, idet man i forestillingen ’Hide and Seek’ føres ned i hovedstadens tunnelsystem, der gemmer på mange hemmeligheder.

Forestillingen er en del af Københavns Internationale Teaters Metropolis Biennale og har premiere 10. august kl. 19, hvor tilskuerne skal møde op o tunnelen under Jagtvej ved Jagtvej 23.

Man skal dog være fyldt 13 år for at få adgang til ’Hide and Seek’, der også  byder på tunnel-teater under Sølvgade i løbet af Metropolis-festivalen.

Bag forestillingen står det nydannede scenekunstkompagni UDRYK, der består af instruktør og performer Steen Haugesen og instruktør og performer Stine Eva Jørgensen. Førstnævnte er børneteaterbekendt som instruktør af flere forestillinger og har også sit eget teater, Angel Air, mens Stine Eva Jørgensen udover egne optrædender også har virket som instruktør og konsulent ved flere børneteaterforestillinger.

’Vi er draget af skyggesiderne i byen og i os mennesker – det skjulte, det forbudte og farlige. I vores research har vi bl.a. undersøgt ungdomskulturen omkring tunnellerne, deres hemmeligheder og også selve hemmelighedens natur’, lyder det fra Stine Eva Jørgensen i en foromtale af forestillingen.

Forestillingens scenografi står Sissel Romme Christensen – en del af Teater Graense-Loes – for, så der er sat børneteatermæssige aftryk på den skumle tur i byens tunneler.

’Hide and Seek’ er en del af Metropolis Biennalen. Se hele programmet og spilletidspunkter på www.cph-metropolis.dk

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne