24. september 2022

TO THE MOON – på Møn 15.-16. oktober

Når Asterions Hus afvikler sin internationale teaterfestival TO THE MOON på Møn i den første weekend i efterårsferien, melder man klart ud, at der nok kun ’vil være få pladser til offentligheden’.

Festivalen er nemlig især lagt til rette for internationale festivalprogramlæggere – selvfølgelig i håb om interesse i at købe nogle af festivalens 12 forestillinger hjem til deres egne festivaler – samt interesserede modtagere af teatrets nyhedsbrev.

Derfor er festivalens program også affattet på engelsk. Og består i øvrigt af forestillinger fra Danmark, Spanien, Holland, Storbritannien, Polen, Italien og Litauen.

Festivalcentret er selvfølgelig Teater Møn – Asterions Hus’ fine residens tæt ved Møns Klint, hvor man har transformeret en gammel skole over til et velfungerende teater og kulturcenter.

Flere af forestillingerne kan spille på de udendørs scener, hvis vejret tillader det, men ellers er der teater- og dansesal indendøre i hovedbygningen, og stedet råder også over en række værelser og faciliteter til de gæstende kunstnere

De fleste festivalforestillinger retter sig mod voksensegmentet, men enkelte af de danske (*) har dog også spillet for ungdoms-segmentet og er blevet anmeldt her på portalen.

Forestillingerne:

– Larutan (E): Out of the Blue i& II

– Zwermers (NL): Catwalk

– Andrea Salustri (I): Materia

– Marta Wolowiec (PL): Tens

– AØE: 0AR (UK)

– Seiko Dance Company (LT) & Granhøj Dans: La Calash La Latin

– Granhøj Dans: Stone – Face -Book

– Granhøj Dans: An Eve And An Adam*

– Don Gnu: Two men and a plank*

– Asterions Hus: Alice in Wonderland*

– Asterions Hus: Macbeth*

– Asterions Hus: Moon

Se hele prorammet med spilletider mv. på: https://www.teatermoen.com/to-the-moon

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne