20. oktober 2008

Teaterliv for gymnasieelever

Taastrup Teater og Høje-Taastrup Gymnasium har indgået en såkaldt ‘strategisk alliance’, hvor målet er at udvikle en særlig studielinje inden for dramatik, skuespil og scenekunst – og hvor en del af undervisningen foregår på selve teatret.

Samarbejdet blev etableret allerede sidste år, hvor elever fra gymnasiet spillede med i forestillingen ‘Pippin’, der var et resultat af Musikdramatisk væksthus` arbejde med unge talenter, og for tiden er de to samarbejdspartnere i gang med en multimedieforestilling med karakter af musical, ‘Færgen er i havn om få minutter’, der er skrevet af Anders Bøgelund og instrueres af Jeanette Binderup-Schultz.

Samarbejdet med Taastrup Teater betyder netop, at gymnasiet har mulighed for at trække på professionelle instruktører, skuespillere, lyd- og lysfolk i undervisningen – og det er tanken, at eleverne også lejlighedsvis vil medvirke i nogle af teatrets større produktioner.

Læs mere om projektet og MusikDramatisk Væksthus, en musicalskole, der også er en del af samarbejdet mellem skole og teater. www.taastrupteater.dk

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne