16. august 2020

Teaterhuset i København søger underskrifter…

Teaterhuset i København, der betegner sig som både vækstlagsforening og teater, har gang i en underskriftsindsamling om bedre vilkår til vækstlaget.

Man har på få dage fået 430 underskrifter på, at vækstlaget bør styrkes og prioriteres fra politisk side – og den aktuelle anledning er, at Teaterhuset 18. august skal mødes med Københavns Kommunes Kultur og Fritidsudvalg til en dialog om vigtigheden af vækstlaget og om Teaterhusets rolle og muligheder for udviklingen af miljøet.

Teaterhuset har siden 2004 været et samlingspunkt for uafhængige scenekunstnere i København. Med frivillige bestyrelser og to studieansatte har stedet over de sidste 16 år opbygget en forening og et miljø med over 300 årlige medlemmer, der udvikler, nytænker, øver og opfører deres aktuelle scenekunstprojekter i husets øvelokaler og på de to scener.

Men man ønsker at kunne tilbyde endnu bedre forhold til de unge, der skal være med til at forme fremtidens scenekunst, som det lyder i opfordringen til underskriftsstøtte – som man kan skrive under på via dette link: https://www.skrivunder.net/bedre_miljo_for_unge_ildsjale

Se mere om Teaterhuset på hjemmesiden: https://www.teater-huset.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne