8. september 2017

Teaterguide på tryk

Teaterbilletter, der er en billetportal med fælles rabatordning for over 100 teaterproducenter fortrinsvis i Storkøbenhavn og dele af Sjælland, barsler nu med et nyt initativ i form af en gratis  teaterguide i lommeformat, der skal inspirere teaterinteresserede og give et hurtigt overblik over aktuelle muligheder på scenekunstfronten.

Teaterguiden sendes ikke ud til folk og kan heller ikke bestilles, men den kan til gengæld findes på biblioteker og cafeer i hovedstadsområdet og Nettos 290 butikker i Østdanmark – samt som indstik i samme butikskædes gratismagasin, LIME, i samme område.

Desuden kommer guiden også som indstik i diverse ungdoms- og studiemagasiner på Sjælland.

Det lille hæfte trykkes i 180.000 eksemplarer og skal efter planen udkomme tre gange årligt – første gang var i går, torsdag 7. september – og siden følger første torsdag i november 2017 og februar 2018.

Ideen er at gøre det store teaterudbud i Storkøbenhavn overskueligt med det lille hæfte, hvor der dog er plads til både kalender, fotos og små omtaler – ligesom man kan få info om rabatter som ung, studerende, ved køb af flere forestillinger osv. – men billetterne og rabatter skal man videre til sitet Teaterbilletter.dk

Teaterbilletter angiver selv formålet med guiden i punktform i en pressemeddelelse:

* at give et indbydende og overskueligt overblik for den del af publikum, som typisk går i teatret 1-2 gange årligt (og lokke dem til en ekstra teatertur)

* at ramme det publikum, som køber billetter med en planlægningshorisont mellem 2-8 uger

* at få opdaterede oplysninger ud om forestillinger og spilleperioder – og at vise mangfoldigheden i udvalget på de 40 scener og 60 teaterproducenter i samarbejdet

(Billedet: Forsiden på første udgave af Teaterguiden, der blev kastet i grams torsdag 7. september)

(caj) 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne