29. september 2015

Teaterforestilling til et godt formål

Det Flydende Teater, Teatergrad og ZeBUs ansatte og ledelser er gået sammen om en særopførelse 2. oktober kl. 20 af Det Flydende Teaters succesfulde Halfdan Rasmussen-forestilling 'Grinet & Døden', hvor alle billetindtægter går ubeskåret til Dansk Flygtningehjælp.  Alle ansatte på de tre teatre stiller deres arbejdskraft til rådighed for sagen, mens teaterbilletter.dk og billetten.dk har indvilget i at sælge billetter til forestillingen uden gebyr.

Billetprisen får til lejligheden et nøk opad til 300 kr.

En udsolgt forestilling betyder 45.000 kroner til det gode formål.

'Grinet & Døden' er en musikdramatisk forestilling med afsæt i Halfdan Rasmussens liv under Anden Verdenskrig og skabt i digterens  humanistiske ånd, idet den bearbejder forholdet mellem krig og pacifisme. Forestillingen indgår i Det Flydende Teaters trilogi om Danmark i krig, hvor de kommende forestillinger har fokus på ytringsfrihed og flugt. 

'Grinet & Døden' til fordel for Dansk Flygtningehjælp opføres fredag den 2. oktober kl. 20 hos Teater ZeBU, Øresundsvej 4 på Amager.

(Billedet: 'Grinet & Døden' er et musikalsk portræt af Halfdan Rasmussen om venskab, loyalitet, kærlighed, krig og modstand. Pressefoto: Det Flydende Teater)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne