14. maj 2014

Teaterfestivaler på begge sider af Øresund

Mens SpringFestival (www.springfestival.dk) fra i dag indledes på Amager, afvikles der en anden stor international teaterfestival for børn og unge på den anden side af sundet, nemlig bibu.se – scenkonstbiennal för barn och unga – der afvikles i Helsingborg 14.-17. maj 2014.

Festivalen, der har været afviklet siden 2006, har indtil i år haft fast hjemsted i Lund, som dog sidste år sagde nejtak til at huse og medfinansiere den.

Festivalen, der arrangeres af den svenske børneteaterorganisation Teatercentrum (ikke at forveksle med det danske kompetencecenter) i samarbejde med svensk ASSITEJ, er kurateret af en udvalgt jury og består af 15 svenske og fire internationale forestillinger og tilbyder således en god mulighed for at kigge nærmere på især svensk børneteater, mens man kan nøjes med at tage til SpringFestival på Amager for at se canadiske Corpus' 'Les Moutons' (Fårene).

Det er ikke længere muligt at købe biennalpas, men man kan købe billetter (100 sv. kr.) til de forskellige forestillinger i Infodisken på Helsingborgs Stadsteater.

Se program m.v. på www.bibu.se

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne