12. oktober 2012

Teatercentrums leder modtog BØFA-pris i Vejle

Bibliotekarforbundets faggruppe for børnebibliotekarer, BØFA, uddelte i denne uge sin årlige pris til Teatercentrums festival.

Prisoverrækkelsen fandt sted i Torvehallerne i Vejle mandag d. 8. oktober, hvor Teatercentrums leder Henrik Køhler modtog 10.000 kr. på vegne af "Festival – teater for børn & unge". Det var BØFA's forkvinde, Anne Christine Seidelin, der denne aften havde rollen som den glade giver – jvf. billedet.

I sin takketale sagde Henrik Køhler bl.a.:

"Det er vores store ønske med festivalen at invitere indenfor – også dem, som ikke allerede er medlem af ”klubben”, og alle dem, som kommer for første gang og endnu ikke ved, at de elsker teatret. De smager for første gang, hvad kunsten kan, og de får mulighed for selv at tage stilling til, hvad de holder af. (…) Vi anerkender vores rolle i den ”fødekæde”, der skal sikre, at børn og unge møder kunst for selv at kunne udtrykke sig med kunst som redskab".

BØFA har hvert år siden 1982 uddelt sin pris for at gøre opmærksom på et kvalitativt originalt dansk kulturprodukt, rettet mod børn og unge. Og i år var turen altså kommet til Teatercentrums festival, der næste gang slår dørene op for nye teatergængere og -oplevelser i Morsø Kommune i dagene 14.-21. april 2013.

Læs evt. mere på www.boefa.dk

Læs også foromtalen af denne begivenhed under Navne & Noter d. 10.08.2012

(skk)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne