23. august 2022

Teatercentrum har fået ny hjemmeside

Teatercentrums hjemmeside har fået et ansigtsløft og kan nu besøges på den gamle velkendte adresse www.teatercentrum.dk. Siden blev færdigproduceret lige inden sommerferien og blev officielt ’søsat’ og taget i brug i starten af august.

I den digitale verden bliver ting og fænomener hurtigt forældede, og der er sket meget, siden den nu pensionerede hjemmeside blev søsat helt tilbage i 2010. Dengang var den moderne, og udviklerne havde bl.a. ladet sig inspirere af det New York-baserede Guggenheim-museums hjemmeside, som på dét tidspunkt var toppen af poppen indenfor web-baserede løsninger – både hvad angik grafik og design.

”Men det var dengang”, fortæller konsulent Søren Kristoffer Kløft, som har været projektleder på udviklingen af den nye hjemmeside, og han fortsætter: ”Kravene til, hvad en hjemmeside skal kunne, har ændret sig markant de seneste 10 år. Brugerne leder efter bestemte oplysninger og evt. kontakt-information på en webside. Og der er dermed mere fokus på enkelthed og funktionalitet – i stedet for at tingene skal se smarte ud. Hertil kommer, at en hjemmeside i dag som oftest opleves på folks mobiltelefoner eller tablets. Og dét skal det grafiske design af hjemmesiden også tage højde for”.

Teatercentrums nye webside er udviklet i samarbejde med firmaet Simple Solution i Køge og er en WordPress-baseret løsning, som det er nemt at vedligeholde – selv for folk uden det store forhåndskendskab til vedligeholdelse af hjemmesider.

”Vi håber, at vores daglige brugere af den nye side vil finde den overskuelig og nem af finde rundt i. Enkelthed har nemlig været udgangspunktet for vores arbejde med siden og sorteringen af indholdet. Det skal være nemt at finde en oplysning, og hvis du af én eller anden grund ikke kan finde en given ting, skal det være nemt at komme videre til en person eller et andet sted på nettet, hvor oplysningen findes”, slutter Søren Kristoffer Kløft.

Teatercentrum driver yderligere to hjemmesider – hhv. www.aprilfestival.dk og www.teateravisen.dk – som ligeledes trænger til både funktionelle og designmæssige ansigtsløft. Det arbejde er allerede gået i gang nu, oplyses det fra Teatercentrums kontorer i Nørregade i København.

(red)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne