10. april 2020

Teater vil dramatisere danskernes corona-historier

Holbæk Teater inviterer nu alle danskere til at dele deres egne corona-historier. Historierne vil blive bearbejdet, dramatiseret og monteret. En række danske skuespillere vil lægge stemmer til fortællingerne. Det hele vil munde ud i en frit tilgængelig podcast.

”Jeg håber, at vi kommer til at høre om alt fra frustrationer over, at ens tid hos frisøren er aflyst og måske til at følge tankerne hos én, der er blevet indlagt. På teatret er det mennesker af kød og blod, der interesserer os. Deres tanker, følelser og drama. Det stærke ved denne podcast bliver helt klart, at den bygger på historier fra det virkelige liv”, siger teaterleder Kristoffer Møller Hansen.

Projektet har fået titlen 'SAMMENFALD' som en markering af, at man normalt skaber teater SAMMEN, men at corona-virussen har fået den normale verden til at FALDE sammen.

Teatret har valgt dramatikeren Robert Reinhold til at stå for dramatiseringen – han var forfatter til manuskripttet om Kundbypigen i Teatret Fair Plays forestilling, 'Den første dråbe blod' (se anmeldelse).

'SAMMENFALD' får premiere i maj 2020, hvor podcasten lægges på teatrets egen hjemmeside og en række af de mest benyttede udbydere af podcast.

Holbæk Teater forbereder sig retten til at udvælge og redigere de indkomne historier og efterfølgende have alle rettigheder.

Daskere med lyst til at dele deres historie om corona kan sende den til corona@het.dk og krediteres med det navn, der ønskes (fulde navn, fornavn eller kaldenavn).

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne