8. december 2013

Teater tilbydes!

Hvis man er et hjemløst børneteater med lyst til at have egen scene i den indre by i København, er muligheden nu til stede.

Huset, der er kulturhus med adresse i Rådhusstræde, vil nemlig udbyde sin teaterscene, Planeten, til Københavns scenekunstmiljø for en to-årig periode – med forventet start i marts 2014.

Planeten er et black box-lokale med tribune til publikumspladser og dermed særdeles velegnet til teater. Og beliggenheden i kulturhuset med musikcafe, koncertlokaler m.v. betyder også, at man bliver en del af et allerede eksisterende og levende kulturmiljø,

Siden et velbesøgt visionsseminar tidligere på året har Huset søgt midler, så man kunne tilbyde Planeten til ekstern ledelse og administration af et teater, en kreds af ambitiøse teaterfolk el. lign. – uden omkostninger til selve driften i form af husleje, el og varme.

Planen er netop blevet godkendt i det politiske system, og selve udbuddet vil blive offentliggjort med frist for indkomne løsningsforslag m.m. snarest muligt i det nye år, lyder det i en pressemeddelelse fra Husets eventkoordinator Maria Jeppesen, der kan kontaktes (tlf. 22 99 93 45 eller via mail: maria@huset-kbh.dk), hvis man har interesse for eller spørgsmål til projektet.

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne