1. februar 2012

Teater på Kanten 2012

I al stilfærdighed – i hvert fald for børneteateravisen.dk – har Thy Teater i disse dage gang i sin Teater på Kanten-festival, hvor man fra 28. januar og frem til 2. februar har vist/viser en række forestillinger for børn, unge og voksne.

Men  selvom Thy Teater altså ikke har reklameret vidt og bredt for festivalen, bliver begivenheden afviklet med en række teatertilbud for børn og unge i form af knap en snes forestillinger for de helt små, de lidt større og de næsten voksne…

Teater på Kanten 2012-festivalen startede med den anmelderroste hippieforestilling, ’Hjardemål’ for voksne og deres teenagebørn, og så er det gået slag i slag. Bl.a. har Louise Schouw Teater været forbi med den dugfriske og stort anlagte ’Antboy’ – der dog fik en lunken anmeldelse her på portalen.

For de helt små har Teater My været forbi med forestillingen ’Små skridt’ (også anmeldt her på portalen), mens Randers Egnsteater besøger festivalen med ’Under mit træ’.

Endelig er tilbuddet til de lidt større børn på seks år og op en dramatiseret udgave af børne-tv-underholdningen med Skrumpen tilbage i 80’erne. ’Skrumpen fra det ydre rum er blevet til som en samproduktion mellem Det Ny Familieteater og (&) Pollner Teaterproduktion.

Se mere om Thy Teater – og lidt om deres Teater på Kanten-festival på www.thyteater.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne