17. oktober 2021

Teater Nordkraft får flere penge til teknisk opgradering

Teater Nordkraft gik i foråret 2021 i gang med at skaffe penge til en stor, teknisk oprustning af teatret, så det kunne matche 'flere og vildere forestillinger end nogensinde før', som det lød fra det ambitiøse teater i Aalborg.

Det blev bl.a. hørt hos  A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene formaal, der i juni donerede to mio. kr. til det gode formål (se note).

Nu følger det lille storbyteaters værtskommune trop med en bevilling på 1,2 mio. kr. til samme projekt, idet Teater Nordkrafts nuværende lamper og lydudstyr er forældede og kan ikke leve op til de visuelle og musikalske planer for repertoiret – og overholder heller ikke tidens krav til miljørigtige løsninger. 

'Vi er ikke i mål og fortsætter vores fundraising – men tager lige et øjeblik fri til at hoppe og danse af glæde', lyder det i en euforisk tak fra teatret, der glæder sig over at bo i en kommune, som bakker op om det lokale kulturliv.

(Billedet: Teater Nordkrafts stab – med teaterleder Minna Johannesson forrest til højre – i en jubel-selfie foran teatret)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne