6. februar 2023

Teater Møn inviterer på fredagsbar 10. februar

Teater Møn, der blev etableret i 2019 i en tidligere centralskole og siden er blevet fyldt med teater, små festivaler og andre arrangementer, blev i efteråret 2022 udvidet med Sukkerfabrikken i Stege (se note), som også skal bruges til forestillinger, koncerter, fester og workshops m.v.

Fredag 10. februar fra kl. 16-10 inviterer man så til Fredagsbar med drinks og mad på Sukkerfabrikken, hvor man håber, at det vil myldre med folk, som har ønsker til og visioner om, hvad de flotte lokaler kan bruges til.

’Vi har lejet både Teatersalen og Den Bøhmiske Hal og vil i løbet af foråret og sommeren byde indenfor til både forestillinger, koncerter, Teater Tapas, fester, workshops og undervisning. 
Og vi vil også rigtig gerne lytte til ideer og ønsker om hvad der savnes af aktiviteter for både børn, unge, voksne og gamle. Enten hver for sig eller sammen. Der skal ikke være langt fra tanke til handling’,
lyder det fra Peter Kirk og Tilde Knudsen i indbydelsen til arrangementet, der er gratis, men kræver tilmelding via hjemmesiden www.teatermøn.dk – hvor man også kan se programpunkter for foråret og sommeren på Sukkerfabrikken. 

Det er også meget sandsynligt, at der vil blive snakket egnsteater. For Teater Møn har budt ind på at blive egnsteater i Vordingborg Kommune i den næste periode, 2025-28 og har i starten af januar præsteret deres visioner for kommunens kultur- og fritidsudvalg. Og her indgår Sukkerfabrikken i de planer som et potentielt markant kulturelt kraftcenter.

(Billedet: Der er god plads til teater, drømme og visioner for Sukkerfabrikken – her Den Bøhmiske Hal – når Teater Møn inviterer til fredagsbar 10. februar. Foto: Teater Møn)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne