2. juni 2020

Teater KrisKat tilbyder sommerteater

Teatret KrisKat tilbyder gratis teater i Frederiksberg Have ved legepladsen (til højre for hovedindgangen) 11. – 12. juni kl. 9.30 og 14. juni kl. 16.00

Siden flytter forestillingen til Kongens Have og spiller på Valnøddeplanen fra 15.-26. juni (minus weekend) kl. 9.30.

Forestillingen hedder 'Oh solo mig' og er fra fem år og op. Og har ændret titel fra sidste års udgave, der hed 'Tilbage til mig'.

»Vi synes, at den passer bedre til den musikalske forestilling, forestillingen nu er,« siger den eneste af teatrets kunstneriske ledere, Kristian Dinesen, til Teateravisen.

Nyt er også, at som følge af de aktuelle retningslinjer omkring forsamlinger, antal og afstand m.v., skal man bestille billet(ter). Man skriver til teatretkriskat@gmail.com og fortæller, hvornår og hvor mange man ønsker at komme. Teatret vil derefter vende tilbage med besked om, hvorvidt det er muligt ift. til de retningslinjer som skal overholdes. 

Kristian Dinesen fortæller, at publikum kommer til at sidde på en afmærket presenning hvor der er en meters afstand mellem siddepladserne. Desuden er der sikkerhedstape i god afstand rundt om publikumspladsen, så parkens øvrige gæster ikke går over og sætter sig blandt publikum.

Den musikalske udendørs forestilling præsenteres således:

'Hvad sker der, når en højtidelig verdensstjerne skal til at starte en koncert foran sit publikum og to ikke alt for smarte gartnere gør deres entre i parken? Svaret er: Et anarkistisk og hæsblæsende klimashow, hvor man skal kigge langt efter hverdagens logik'.

Se mere på teatrets hjemmeside: www.kriskat.dk

(Billedet: De medvirkende i Oh solo mig' er Kristian Dinesen, Katharina Kamber og musiker Thomas Dinesen. Videoklip: Thyra Emilie Jungersen) 

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne