21. september 2011

Teater i undervisningen

Teatret ZeBU inviterer nu lærere og andre interesserede til et gratis arrangement 29. september 2011, hvor det handler om teateræstetiske læreprocesser i undervisningen under paralen: ’Kulturen er i skolen, skolen er i kulturen – men hvordan griber vi det an i praksis?!’

En række lærere – fra Den æstetiske profilskole Sønderbro Skolen, den naturfaglige profilskole Utterslev Skole, Gymnastik Højskolen Ollerup og Skolen på Islands Brygge –  vil dele af deres erfaringer med teateræstetiske læreprocesser i undervisningen, ligesom der vil være oplæg om teaterarbejde i undervisningen ved teatrets pædagogiske laboratorium, ZeRUM, der er indbyder til dagens arrangement. Dertil kommer praksiserfaringer fra børneteatrene og almindelig erfaringsudveksling mellem panel og publikum.

Arrangementet indledes med ZeBU’s helt nye forestilling, ’Se min skygge’, og der vil også blive serveret en sandwich og et glas vin.

Arrangementet foregår 29. september fra kl. 17-20 hos ZeBU, Øresundsvej 4, København S – og tilmelding kan ske til sine@zebu.nu senest 27. september.

Se mere på www.zebu.nu og programmet for arrangement her.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne