29. juni 2018

Teater Hund & Co. har ændret ledelsesstruktur

Da Teater Hund blev lille storbyteater i København fra 1. Januar 2017 og satte et & Co. til navnet for at markere, at man fremadrettet og efter aftale skulle producere teater for både børn og voksne, blev der også ændret på ledelsesstrukturen, så Petrea Søe indtrådte som leder af voksenafdelingen, mens teatrets hidtidige leder, Mette Bendix, fortsatte som leder af børneteatret og Kenneth Gall som administrativ leder.

Nu har teatret så valgt at omfordele ledelsesopgaverne, så Methe Bendix fungerer som teaterleder og Kenneth Gall som administrativ leder – mens  Petrea Søe fratræder ledelsen for i stedet at fungere som husinstruktør på de kommende to forestillinger for voksne og fortsætter sit virke som instruktør for andre teatre.

Det har i det hele taget været en omtumlet tid for Teater Hund & Co., der med et halvt års forsinkelse for et års tid siden fik base på BIBLIOTEKET på Rentemestervej i København NV, men allerede efter få måneder måtte erkende, at udfordringerne her var for store og bl.a. resulterede i et katastrofalt lavt billetsalg til teatrets første to produktioner.

Placeringen var da også dødfødt fra starten: København NV havde i forvejen mere og gratis børneteater til rådighed end andre områder i hovedstaden: Således holder Batida til i bydelen med eget teaterhus og mange aktiviteter, og sammen med kulturhuset administrerer man det kommunalt støttede projekt Teater Nordvest, der står for 100 gratis familieforestillinger om året i bydelen. (se artiklen ’Teater Hund & Co. vil væk fra NV’)

Derfor blev Teater Hund & Co. for et par måneder siden i stedet samboende med Teater Får302 i Toldbodgade 6 ved Nyhavn – flytningen er selvfølgelig sanktioneret af  Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune – hvor man nu fortsætter sin teaterproduktion og kan profilere sig med såvel børne- og ungdoms- og voksenteater sammen med Får302.

Se mere på www.teaterhund.dk

(Petrea Søe (tv) stopper som en del af ledelsen i Teater Hund & Co., hvor Mette Bendix (th) bliver ene teaterleder. Foto: Morten Wøldike)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne