17. marts 2020

Tag børnene med i teatret hjemme i stuen

Teater Fantast skulle have gæstespillet sin Jakob Martin Strid-forestilling 'Lille Frø' på Teatret Zeppelin 17.-23. marts med hele 14 næsten udsolgte opførelser og over 2000 solgte billetter, men det har corona-epidemien sat en stopper for.

Det er noget af en bet for både teater og gæstescene og alle publikummerne – men Teater Fantast har besluttet i stedet at livestreame forestillingen to gange ganske gratis til alle, for på den måde at yde et smukt bidrag til at holde kulturlivet kørende, indtil der atter kan åbnes for tilskuere på landets teatre.

Forestillingen 'Lille Frø', der egner sig for børn mellem 4-8 år, skulle have spillet både for institutioner og skoler, hvorfor første livestreaming foregår en hverdag i den normale skoletid, nemlig torsdag den 19. marts kl. 12.30. I weekenden skulle den have spillet for et familiepublikum, så erstatningen bliver lørdag den 21. marts kl. 12.30. 

Bag Teater Fantast finder man skuespillerne Ditte Ylva Olsen og Stine Q. Pagh, der også er de to medvirkende i 'Lille Frø'. Til forestillingerne, der livestreames fra Teatret Zeppelin, vil der kun være de to skuespillere og to fotografer, hvor alle Sundhedsstyrelsens forholdsregler følges. Derfor vil arrangementet også blive aflyst, hvis en eller flere deltagere får symptomer på sygdom m.v.

Forestillingerne sker i samarbejde med Teatret Zeppelin og CPHLIVE, en selvstændig kreativ duo, der har specialiseret i digitale oplevelser og står for fotograferingen.

Det er således en oplagt mulighed for børnefamilier at få en fælles oplevelse hjemme i stuen. Man kan finde linket på Teater Fantasts Facebook-side eller her:

– Torsdag den 19. marts kl. 12:30: https://www.facebook.com/teaterfantast/posts/2656347714461218

– Lørdag den 21. marts kl. 12:30: https://www.facebook.com/teaterfantast/posts/2656357201126936

(Billedet: Ditte Ylva Olsen og Stine Q. Pagh står bag både Teatret Fantast og forestillingen 'Lille Frø', som de nu tilbyder som gratis streaming. Foto: Camilla Stephan)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne