14. december 2017

Tæt på deadline for Den Røde Brochure 2018-19

Det store og monopolagtige repertoirekatalog for professionelle danske børne- og ungdomsteatre, der går under navnet Den Røde Brochure og findes som både tryksag og online-udgave, er ved at lægge an til næste udgave, der dækker sæson 2018-19.

De senere år har kataloget med teater for børn og unge indeholdt omkring 400 forskellige forestillinger fra ca. 130 teatre – inkl. info om at købe og arrangere turneforestillinger, idet Den Røde Brochure traditionelt er et vigtigt arbejdsredskab for landets formidlere i form af skolelærere, biblioteker, teaterforeninger m.v.

Man skal som teater være opmærksom på, at kun refusionsgodkendte forestillinger kan blive optaget i kataloget.

Der er kun mulighed for online-tilmelding til den trykte brochure, men som potentiel annoncør bliver man blive guidet hele vejen igennem tilmelding, aflevering, godkendelse m.v. af den  redaktionelle operatør, The3stages, der kan kontaktes via mail: kontakt@denrodebrochure.dk

Ellers er linket www.denrodebrochure.dk – hvor der ligger opdateret information om den forestående produktion.  

Tilmeldingsfristen er 5. januar 2018, afleveringsfristen for materiale 22. januar og godkendelse af den færdige annonceside 5. februar.

Den Røde Brochure for sæson 2018-19 sendes (gratis) ud til abonnenter og andre interesserede et par uger før Aprilfestival 2018.

(Billedet: Så er det ved at være tid til at producere afløseren for denne sæsons papirudgave af Den Røde Brochure. Foto: Søren K. Kløft)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne