30. april 2021

Symposium om Danseøkologi 27. maj

Kunstfondens Projektstøtteudvalg for Scenekunst har sammen med danse- og koreografifeltet udarbejdet nye pejlemærker for de særlige muligheder og nye veje, dans og koreografi kan åbne for på tværs af brancher og organisationer.

Pejlemærkerne med titlen “Danseøkologien i Danmark – 5 pejlemærker frem mod 2030” er en strategi for, hvordan flere børn, unge og voksne kan møde dansen i hele landet. Strategien udkommer 6. maj.

Arbejdet med dette har fokus på at styrke de kræfter, der allerede er i spil i feltet og på samarbejde med andre brancher, med teatre på tværs af landet, med kulturskoler, med kommunerne og regionerne.  

Kunstfonden inviterer hele scenekunstbranchen, kulturministeren og politikere på Christiansborg og i kommunerne og andre, som kunne være interesseret til symposium om Danseøkologi i Danmark, der  finder sted den 27. maj kl. 13.00-15.00 på Snoreloftet, Folketeatret. Symposiet livestreames også, så alle kan være med.

Tilmelding på musc@slks.dk – hvor man bedes skrive, om man deltager fysisk eller virtuelt (link sendes dagen før den 26. maj). I tilfælde af COVID-19- restriktioner gennemføres symposiet virtuelt. 

(Billedet: Black Box Dance Company – der nu hedder Holstebro Dansekompagni – kommer ud til både unge og voksne i ind- og udland. Her er det på festshowet på Aprilfestival 2019 i Hjørring. Foto: Søren K. Kløft)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne