24. september 2009

Story Box og West Workshops

Som landet øvrige egnsteatre er også Teater Vestvolden i Hvidovre opsat på at være en vigtig kulturel medspiller i lokalsamfundet.
Det gør man bl.a. ved at lave egnsspil og være med i lokale kulturinstitutioner (som Kulturpaletten og Kulturtjenesten) og ved at tilbyde dramaundervisning på de lokale skoler.
I indeværende sæson kan 8. klasserne på Vestegnens skoler således deltage i teaterprojektet ’Story Box’, hvor elever i en klasse i løbet af to uger skal skabe en teaterforestilling med fokus på deres helt egne vedkommende temaer og problemstillinger. Et ’Story Box’-projekt koster 3.000 kr. Flere oplysninger hos Teater Vestvolden (tlf. 36772300)

Et helt nyt initiativ er ‘West Workshops’, hvor unge kan bruge en weekend på rap, parkour, stand-up, musical, impro eller streetdance – og vil blive undervist af professionelle inden for de enkelte genrer. De seks emne-workshops finder sted over seks lørdag-søndage fra oktober og frem til april næste år.

Teater Vestvolden håber både at styrke kontakten til lokalområdets unge – og fastholde nogle af de mest interesserede deltagere som mulige medvirkende i det kommende egnsspil. Hver workshop koster blot 50 kr. og man tilmelder sig pr. sms på 27373027. (Flere oplysninger hos teaterleder Nanni Theill (tlf. 3677 2315)

Læs mere om teatret på www.teatervestvolden.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne