4. marts 2023

Stemmer fra Iran hos Batida

Man har nu mulighed for at opleve et dristigt teatralsk eksperiment og en potent påmindelse om teatrets grænseoverskridende og transformative kraft 13. marts kl. 19.30 i Batidas Teaterhus, Rentemestervej København V.

Her vil den prisvindende iranske skuespillerinde Minoovash Rahimian gennemføre en reading af "White Rabbit, Red Rabbit”, skrevet af den internationalt anerkendte iranske forfatter Nassim Soleimanpour. På selvsamme aften opføres readingen af forestillingen på 75 scene i 32 lande!

Nassim Soleimanpour blev nægtet pas i sit hjemland på grund af sin status som militærnægter. Da han ikke selv kunne rejse, besluttede han at skrive et teaterstykke, der kunne rejse verden rundt i hans sted.

Minoovash Rahimian, som bor i Danmark, kan ikke vende hjem til Iran pga. sit aktivistiske arbejde for menneskerettigheder imod det i iranske regime. Hun vil optræde uden kendskab til det manuskript, der venter på hende i en forseglet konvolut. 

Bestil gratis billetter via email: minoovash.rahimian@gmail.com

(Billedet: Iranske stemmer: Nassim Soleimanpour og Minoovash Rahimian er henholdsvis udrejsenægtet forfatter og eksileret skuespiller. Foto fra Batidas FB-opslag)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne