29. september 2018

SPEKTAKELVEN

To dage i efterårsferien inviteres til gratis danseforestilling i Dansekapellet i København NV, hvor et gæstespil af Gøje Rostrup har verdenspremiere 16.- og 17. oktober.

Koreografen på forestillingen 'SPEKTAKELVEN' er vinder af en Reumert-talentpris 2018, Gunilla Lind, og for lydsiden står teaterkomponisten Kristoffer Rosing-Schow.

Forestillingen byder på en forunderlig verden af skæve karakterer i fantasifulde lydkostumer, som sammen med bevægelserne danner et sælsomt musisk lydunivers.  Man kan bl.a. møde Knitreormen, Rasledamen og Kling og Kling…

Arrangørerne kalder det 'en sanselig, poetisk og sjov danseforestilling om at rumme forskelligheder, om at tale sammen eller i munden på hinanden, og om valget mellem at overdøve eller lytte, når nogen lyder anderledes end os selv'.

Det er helt gratis at kigge på og lytte med for børn mellem 5-10 år og deres voksne.

Billetter uddeles efter først-til-mølle på spilledagen. Institutioner skal dog tilmelde sig senest 14. oktober via mail til cr9c@kff.kk.dk 

(Billedet: Der er finurlige karakterer og lydkostumer i 'SPEKTAKELVEN', som spiller 15.-16. oktober i Dansekapellet. Pr-foto)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne