30. november 2011

Speed-dating for dramatikere og producenter

Forsøgsstationen på Sdr. Boulevard i København fortsætter sine mange aktiviteter i de rammer, der er lavet til at udvikle professionel scenekunst og hvor flere børneteatre har deres faste holdepunkt.

Og selvom de fleste arrangementer er for medlemmer eller betalende gæster, er arrangementsrækken ’Dramatikeren har ordet’, som Forsøgsstationen afholder med støtte fra Statens Kunstråds Litteraturudvalg og Foreningen af Danske Dramaturger, ganske gratis for interesserede.

Næste udspil er en såkaldt speed-dating for dramatikere og producenter m.v. – efter samme koncept som den mere amourøse pendant:

Instruktører/producenter har to-tre minutter til at fortælle om sig selv, sit teater eller et kommende projekt, hvortil de måske står og skal bruge en dramatiker. På den anden side af bordet, vil de møde dramatikere, som også har to-tre minutter til at fortælle om, hvem de er, hvad de arbejder med lige nu, har arbejdet med tidligere eller drømmer om at få lejlighed til at skrive om. Når de to udvekslingsrunder er gået, rykker instruktørerne til den næste plads og møder en ny dramatiker.

Arrangementet kan koble interesserede på kryds og tværs: Hvis man har interesse i ny dansk dramatik, søger nye samarbejdspartnere eller måske bare vil udvide sit netværk.

Arrangementet med speed-dating finder sted tirsdag den 13. december fra kl.19,30-22 og har gratis adgang og en ditto drink. Dog skal man tilmelde sig forlods senest 8. december ved henvendelse til Forsøgsstationen.

Læs mere om Forsøgsstationen, der i den nylige tildeling fra Scenekunstudvalget fik 1,2 mio. kr. til næste sæson, på  www.forsoegsstationen.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne