15. juni 2019

Sound of Music i Hedeland

'Sound of Music', den ikoniske musical, der får mange til at bryde ud i sang bare ved at nævne titlen, kan i år fejre 60-års jubilæum, idet den første gang blev opsat på Broadway i november 1959 – og siden i filmversionen fra 1965 blev udødeliggjort  og Oscar-belønnet med Julie Andrews i hovedrollen. 

I jubilæumsåret kan man nu opleve en dansk version, som opføres på naturparken Hedelands Amfiteater – beliggende midt mellem Greve, Roskilde og Høje-Taastrup – fra 20.-29. juni.

Der er tale om en familieforestilling for de syv-årige og op – og i selve forestillingen er der lokale børn fra seks år og op i rollerne som de syv von Trapp-børn i fortællingen om den unge Maria Rainer, der forlader klosteret for at blive guvernante for kaptajn von Trapps børn, der hidtil er blevet opdraget med militærisk disciplin.

Blandt de professionelle medvirkende finder man Isabel Schwartzbach (Maria Rainer), Morten Henningsen (von Trapp) og Tommy Kenter (Max Detweiler).

Instruktør er Frank Rubæk og musikken leveres af Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af Andreas Vetö.

Se mere om spilletidspunkter, billetter m.v. på www.the-sound-of-music.dk

(Billedet: 'Sound of Music' kan nu opleves i Hedeland, hvor Isabel Schwartzbach  hovedrollen som Maria Rainer. Videoklip) 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne