3. februar 2016

Snak om kunstens muligheder

Alle pladser er booket, når Får302 torsdag 11. februar er vært for årets første Reumertsalon, er der næsten præcis fire måneder før det store prisshow, der afvikles 12. juni i forbindelse med CPH Stage-festivalen.

Og det er også teatrets egen forestilling, der har lagt navn til salonens inciterende titel: 'Fri os for det vi selv har skabt?' – det er nemlig undertitlen på forestillingen 'Sne, blomster fjer & fisk', der spiller på det intime Nyhavnsteater 1.-27. februar og tematiserer samme problemstillinger, som Reumert-salonen tager op.

'Hvorfor skal vi løbe hurtigere og hurtigere for at blive hvor vi er? Hvad er det for en tankegang, der har skabt ideen om det konstant omstillingsparate og merværdiskabende menneske. Hvordan reflekterer og reagerer kunsten på den verden? Og kan kunsten bidrage med en anderledes tænkning om idealer, visioner og hermed skabe håbet om endnu ikke virkeliggjorte muligheder for mennesket,lyder det fra Reumertsalonen, hvis panel består af Lea Korsgaard, chefredaktør Zetland; Alternativets politiske leder, Uffe Elbæk og instruktør Anders Carlsson, der er kunstnerisk leder på det svenske teater Institutet (som er coproducent på Får302-forestillingen).

Reumert-salonen er gratis, men som nævnt allerede fyldt op – man kan dog komme på venteliste via en mail til karina@faar302.dk 

('Forestillingen 'Sne, blomster fjer & fisk' leverer tematisk inspiration til Reumert-salonen 11. februar på teatret. Foto: Teater Får302)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne