14. september 2016

Skiftedag hos Scenit

Søren Veien er fra 1. oktober ansat hos Scenit, hvor hans arbejdsområder primært vil dreje sig om markedsførings- og formidlingssamarbejdet. Han vil være kontaktperson for de mange teatre, der er med i formidlingssamarbejde  og vil være tovholder på katalog- og folderproduktion og den årlige samlede formidlingstilskudsansøgning.

Søren Veien har et ganske indgående kendskab til både disse funktioner og dansk (børne)teaterliv generelt, idet han har haft en årelang karriere hos Zangenbergs Teater, hvor han har stået for administration, PR og billetsalg m.v.

Zangenbergs Teater er fra 1. januar 2017 ikke længere støttet som lille storbyteater i København og har store udfordringer i kampen for at fortsætte som stationært børneteater i Pilestræde. (Se artiklen 'Situationsrapport')

Søren Veien afløser på Scenit Kenneth Gall, der efter et par år i organisationen har valgt at vende tilbage til sit gamle teater – der i mellemtiden er blevet udpeget til fra årsskiftet at være lille storbyteater i København med foreløbig (?) base i NV – og skal fremover være administrativ leder af Teater Hund & Co.

(Billedet: Søren Veien forlader Zangenbergs Teater og bliver en del af medarbejderstaben på Scenit. Foto: Zangenbergs Teater)

(caj) 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne