25. november 2021

Simon Vagn Jensen takker af

Odsherred Teater holder afskedsreception for sin leder gennem 25 år og hele teatrets historie, Simon Vagn Jensen, der fratræder ved årsskiftet.

Det markeres  tirsdag 14. december 2021 kl. 13:00-16:00 i Teatercafeen, Algade 36 i Nykøbing S. Pga. stigende covid-19-smitte bedes man melde sig til på ot@odsherredteater.dk
 – og der  skal fremvises coronapas ved ankomst. 

Simon Vagn Jensens afgang har været kendt længe – meldt ud i sammenhæng med projekt ny teatersal. Den står nu færdig og blev indviet 25. september (se note) -men det blev en noget længere tidsrejse end forventet, da egnsteatret flyttede fra Annebergparken til midtbyen, bl.a. med en konkurs af hovedentreprenøren  få dage før byggeriet skulle gå i gang.

Simon Vagn Jensen har været leder af Odsherred Teater fra det blev etableret i 1996 i sammen med Odsherred Teaterskole – dansk børneteaters første egentlige (efter)uddannelsesinstitution, der desværre nu er fortid.

Simon Vagn Jensen har i alle årene udover ledertjansen virket som skuespiller, instruktør, oversætter m.v. og fik i øvrigt kulturprisen 'Det gode liv' i 2011 for sit virke for teaterlivet i lokalområdet og 'en person, som har formået af bringe teatret ud over scenekanten og være i stærk dialog med lokalsamfundet og resten af kulturlivet i Odsherred’, som det hed i motivationen.

Nu takker han altså af som teaterleder- og bliver afløst af den norsk-fødte sceneinstruktør og dramatiker Leiv Arne Kjøllmoen, der p.t. er medlem af  det nuværende Projektstøtteudvalg for Scenekunst, hvis periode (2018-21) passende ophører ved årsskiftet, når han tiltræder sit nye job. 

(Billedet: Simon Vagn Jensen stopper efter et kvart århundrede som leder af Odsherred Teater. Foto: Teatret)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne