24. maj 2017

Scenekunstens Årsmøde

Projektstøtteudvalget for Scenekunst (PUS), Teatrenes Interesseorganisation (TIO), CPH STAGE, Danske Teatres Fællesorganisation (DTF), Den Danske Scenekunstskoles Efter- og Videreuddannelse samt Udviklingsplatformen for Scenekunst har sammen arrangeret Scenekunstens Årsmøde #1, der finder sted tirsdag 6. juni fra kl. 9-17 i Skuespilhuset og er tænkt som en tilbagevendende begivenhed, som én gang om året samler den danske scenekunstbranche.

I år 1 er temaet 'Mangfoldighed' og udover oplæg og debat og en tysk forestilling er der også seks workshops med tilknytning til temaet. Såvel møde som workshops, der er gratis, har deadline for tilmelding 26. maj

Årsmødet er samtidig et led i den række af arrangementer, som Udviklingsplatformen for Scenekunst inviterer til under CPH Stage:

– Nordic Focus Day 2. juni i Skuespilhuseet- med fokus co-produktion, turné og residencies i de nordiske lande og i samarbejde med Det Frie Felts Festival, Projektcentret i Dansehallerne og CPH Stage. Tilmeldingsfrist 31. maj.

– Netværks-speeddate for teatre og scenekunstgrupper 8. juni i Skuespilhuset. Tilmeldingsfrist 2. juni.

– The art of Creating Transnational Touring Flow 3. juni i Skuespilhuset – tilmeldingsfrist 31. maj

Målgruppe for alle arrangementer er professionelle scenekunstnere.

Se overblik og tilmeldingsinfo via Prosceniums omtale.

(Billedet: Den tyske teatergruppe Gintersdorfer/Klaßenarbejder aktivt med mangfoldighed og spiller forestillingen 'La Jet ved Scenekunstens Årsmøde. Foto: Gintersdorfer/Klaßen) 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne