28. maj 2022

Scenekunstens Årsmøde 7. juni

Når Scenekunstens årsmøde afvikles tirsdag 7. juni på Aveny-T, skal der sættes fokus på ’scenekunstens kredsløb og den myriade af samspillende aktører, der befolker branchen’, som det formuleres af arrangørerne, Styregruppen for Scenekunstens Årsmøde, der består af Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Scenekunst, Udviklingsplatformen for Scenekunst, Dansk Teater, Den Danske Scenekunstskole – Videre- og Efteruddannelsen og CPH STAGE.

En række branche- og organisationsfolk kommer med oplæg til to debatblokke: 

– Samtale om Scenekunstens Kredsløb og det enkelte menneske i branchen med udgangspunkt i spørgsmålene: Hvordan er udviklingen fra frivillighed til professionalisme? Og hvordan bliver de nyuddannede velfunderede?

– Samtale om scenekunstens fælles fremtid – et endnu bedre arbejdsmarked. Der sættes spot på branchens institutioner, organisationer og struktur med spørgsmålene: Fra vækstlag til institution? Projektstøtte eller etableret scene?

INFO:

Scenekunstens Årsmøde 7. juni fra kl. 9.30-13.30

Sted: Aveny-T,  Frederiksberg Allé 102, Frederiksberg

Billetpris: 250 kr.

Tilmelding senest 31. maj 

Program og tilmelding: https://www.udviklingsplatformen.dk/aktivitet/scenekunstens-aarsmoede/

(Billedet: Scenekunstens Årsmøde vil samle branchen til fælles dialog og samarbejde. Foto: Udviklingsplatformen for Scenekunst) 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne