5. april 2024

Så er der billetter til alle

KLAP-festivalen i Esbjerg, der afvikles fra 14.-21. april,  er leveringsdygtig i en umanerlig bunke gratis billetter til allehånde teateroplevelser for børn og unge, og der var rift om dem fra denne fredag kl. 10, hvor festivalens hjemmeside (www.klap.nu) glødede. Allerede det første kvarter blev der revet omkring 1.000 gratis adgangskort væk…!

Formidlerne har traditionen tro fået et mindre forspring (fra onsdag) og har selvfølgelig benyttet sig af muligheden. Og nået at bemægtige sig præcis 3.953 billetter frem mod den fælles billetåbning. Det er givet tal, der også glæder teatrene, som håber på at se så mange opkøbere som muligt til deres forestillinger.

Men der er jo masser af tage af. Også selvom der som vanligt er udvalgte forestillinger, der hurtigt bliver udsolgt. Mange af disse er hits fra forrige festival(er), andre er blevet anmeldt så godt i Teateravisen, at de har vakt interesse – og endelig har både formidlerne og andre tilskuere særlige kæledægger, hvis forestillinger helt automatisk er populære.

Billetter kan bestilles og printes direkte hjemmesiden i dag kl. 10.00. De kan også afhentes i festivalweekenden ved personligt fremmøde i festivalens billetudlevering på Hovedbiblioteket i Esbjerg, hvor man kan få råd og vejledning af festivalens personale.

Således er festivalåbningsfesten søndag 14. april fra kl. 14 udover underholdning primært for Esbjergs borgere også en billetfest, idet biblioteket har åben fra kl. 13-17. Se mere om billetinfo på hjemmesiden (www.klap.nu).

Og som altid gælder det: Har man reserveret billetter, som man alligevel ikke får brug for, kan man enten maile dem til billet14@teatercentrum.dk eller aflevere dem i billetudleveringen.

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne