15. juni 2013

Rumlerikker på farten

Hjerteforeningens eget børneteater, Rumlerikkerne, har også vakt opsigt i udlandet med deres sundhedsformidling til små børn via forestillinger, hvor børnene aktivt inddrages.

Derfor var der særlig opmærksomhed omkring dansk sundhedsoplysning for børn, da The European Heart Network 12.-13. juni afholdt konference i Istanbul i Tyrkiet med deltagelse fra 15 europæiske lande.

Ud over at fortælle om Børnehjertefonden og Rumlerikkernes erfaringer med både teaterforestillinger og etableringen af en sundheds-TV-kanal for børn, Rumle TV, skulle Rumlerikkerne, alias skuespillerne Michael Sand og Thomas Milton, også optræde for tyrkiske børn under besøget.

Rumlerikkerne har siden 2006 turneret i Danmark – og også været med på festivaler – med teaterstykkerne 'Rumlerikkerne i Slikbøvsens Land' og 'Rumlerikkerne i fedtefadet', der begge er produceret i regi af Taastrup Teater og derfor har opnået den vigtige refusionsgodkendelse, der gør det muligt for kommunerne at få forestillingerne  til 'halv pris',

Læs mere om Børnehjertefonden på www.boernehjertefonden.dk  og om European Heart Network på www.ehnheart.org

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne