29. marts 2020

Romeo og Julie fra scene til site

Det Kgl. Teater har haft stor succes med sit digitale initiativ KGL Xtra, der har givet adgang fra hjemmefronten til stor scenekunst ganske gratis, mens teatres huse er lukket.

Således har et samlet publikum på over 23.000 set en af de fire tilgængelige forestillinger – svarende til over 7.000 timers video – på det særlige site – og nu streamer KGL Xtra også 'Romeo og Julie' – i den forestilling fra 2015, der har Thomas Hwan og Danica Curcic i hovedrollerne.

Det Kgl. Teater opgør i øvrigt følgende fakta om de fire første events på KGL Xtra, hvis opslag på Facebook-opslagene har nået over 400.000 personer:

– Napoli': Over 10.000 har set balletten, hvoraf ca. 10 pct. har set den til ende.

– ' La Bohème-: Over 4.000 har set operaen, hvoraf 5 pct. har set den til ende. Den kan i øvrigt nu opleves med danske undertekster.

– 'Højskolesangbogen': Over 7.000 har sat Højskolesangbogen på, hvoraf 11 pct. har set den til ende. 
– 'Orfeus': Over 3000 har lyttet til 1. akt, hvoraf ca. 10 % har hørt den til ende. Knap 800 har lyttet til 2. akt, hvoraf 25 % har hørt den til ende.

Publikum må i øvrigt meget gerne komme med forslag og ideer til noget, de gerne vil se – man kan sende en mail til xtra@kglteater.dk

Se mere om de streamede forestillinger på: https://kglteater.dk/kgl/xtra

(Billedet: Danica Curcic og Thomas Hwan som det forelskede par i Shakespeares klassiker – en forestilling man nu kan streame gratis på KGL Xtra. Foto: Det Kgl. Teater)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne