20. maj 2015

Riddersalen laver sommerkiosk

Riddersalen på Frederiksberg sender fortællingen ud i det fri en månedstid i forsommeren, idet det lille storbyteater opfører en kiosk i haven foran Riddersalen – inspireret af de gamle københavnerkiosker – hvor to af teatrets skuespillere vil underholde med fortællinger om stedet og livet.

I forestillingen mødes Charlotte Elizabeth Munksgaard & Ole Håndsbæk Christensen efter års adskillelse for at udforske denne plet, som de har fået overdraget af en slægtning. 

Historierne gror frem mellem græs og træer. Ingen vil sidenhen kunne gå forbi det hvide plankeværk ind til Allégade 7-9, uden at genkalde sig billederne af pæreskudeskipperen på de indre farvande, hattesyersken under sydligere sol, giraffen Mimi, kosten, bogen, perlegrusets knasen under dansesko, vandfyldte kældre, magiske mosaikker, træernes bark der hvisker, glammende hunde og væltede vognlæs.

Scenografien er kiosk og grønne omgivelser, mens lydsiden varetages af fugle i træerne og en gammel rejsegrammofon.

Riddersalen opfordrer til, at man medbringer tæppe, solhat, solcreme og evt. madpakke – men formentlig også paraply mod uforudsete vejrlig. Og man forbeholder sig ret til at aflyse, hvis regndråberne falder for voldsomt.

Der er fri entre for børn og voksne til forestillingerne, som spilles fra 30. maj til 28. juni tirs-fre kl. 10,30 og lør-søn kl. 13,00 og 15,00.

Noter denne hyggelige mulighed for kultur i det grønne i kalenderen og se mere på www.riddersalen.dk 

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne