9. maj 2009

Rejseaktivitet for Asterions Hus og Børneteatret

På Festival 2009 i Ballerup fik adskillige af de danske børneteatre lejlighed til at spille deres forestillinger på engelsk for et internationalt publikum af tilrejsende teaterfolk, hvoraf mange var involveret i at arrangere festivaler m.v. i deres hjemlande.

I de kommende måneder får flere af teatrene så mulighed for at spille deres udenlandsk-sprogede udgaver i udlandet. Således også Asterions Hus, der skal skal spille deres meget anderledes og ret så fornøjelige version af ‘The Iliad’ (‘Iliaden’ naturligvis) fem gange på the Lunchbox Theatre i Calgary i Canada i perioden 20.-23. maj som et led i the Calgary International Children’s Festival.

Børneteatret er inviteret til en anden verdensdel, idet ‘Den tårnhøje hund’ skal opføres i alt syv gange i Japan i henholdsvis Osaka (International Performing Arts Festival for Children and Young Audience) og på Okinawa (Kijimuna Festa). Det sker i perioden 26. juli-8. august. Det er planen at lade Povl Dissings distinkte fortællerstemme afløse af en japansk-sproget udgave.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne