2. november 2010

Projekt ‘Inde i mit hoved’

Det er selvfølgelig oplagt at lave en børneteaterforestilling, der tager udgangspunkt i nogle af de ting, der optager de børn, der er en del af teatrets målgruppe. Og det gør Fair Play så med teatrets næste forestilling, der får premiere i marts 2011.

Hvad den vil handle om, og hvordan den kommer til at se ud, vides slet ikke, for det er først nu, at 350 børn fra Holbæk Kommune skal deltage i en række workshops, hvor de skal skabe de historier, der skal tjene som inspiration for de professionelle teatermagere i Fair Play.

Projekt ’Inde i mit hoved’, der er for Holbæk Kommunes 2.-3. klasser, havde tilmeldingsfrist i juni, mens det først er nu – nemlig fra 22. november og frem til 9. december – at der afholdes workshops – fire om ugen og med plads til 20-30 børn. Alle workshops blev i øvrigt fyldt på to dage – og der er over ti klasser på venteliste.

Det er Fair Plays kunstneriske leder, Robert Parr, der står for afholdelse af workshops og siden for at udvikle og instruere forestillingen ud fra de historier, som han får fra de mange børn. I forhold til den oprindelige plan har lærerne fået lov til at være med på selve workshoppen, men kun som observatører, fortæller teatrets pr- og kommunikationsmedarbejder, Maria Lilholt Grønne.

Hver workshop starter med fælles opvarmning og dramaøvelser, og herefter udvikler børnene deres egne historier – individuelt eller i mindre grupper. Fortællingerne kan blive til på skrift, som tegninger, som kropstableauer og som video.

Forestillingen bliver for aldersgruppen 6-10 år, og mens manus og scenografi m.v. lader vente på sig, er spillerholdet på plads i form af Jesper Pedersen, Christiane Bjørg Nielsen og Henrik Steen Larsen.

Mere om teatret på www.fairplay.dk

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne