18. maj 2011

Portalen har fået ny teknisk vært

Fra portalens helt egen verden: Børneteateravisen.dk har været noget utilnærmelig ind imellem de sidste par dage – og haft en del nedbrud og tekniske koks ved flere lejligheder i den sidste måneds tid.

De seneste kvababbelser skyldes dog primært, at hjemmesiden er blevet lagt over til en ny teknisk vært, Mico – som mange (børne)teatre kender særdeles godt til, idet firmaet servicerer ganske mange administrationer og også en del hjemmesider på området.

Flytningen har også betydet, at der undtagelsesvist ikke er blevet lagt nye anmeldelser, noter og artikler på i flere dage.

Men nu er alle 330 anmeldelser, et tilsvarende antal artikler, ditto noter, debatindlæg osv. osv. altså kommet helskindet over hos den nye tekniske vært.

Redaktøren håber på forbedret driftssikkerhed – og i tilgift er der kommet enkelte nye features på hjemmesiden, som flere brugere har efterlyst:

Der er nu også dato for anmeldelsernes placering på portalen ligesom der er på artikler, noter m.v. Desuden er artiklerne fremover med store fotos, når man åbner undersiden.

Endelig er der nu afsat plads til et større, omend varierende, antal anmeldelses-teasere på portalens forside – ihukommende at netop anmeldelserne er hovedhjørnestenen for børneteateravisen.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne