22. august 2018

Pop Op Teater & Folkekøkken

De har allerede været i gang et par dage i starten af ugen, men frem til 31. august er der stadig tre dage med gratis teater og siden folkekøkken til rimelige priser under åben himmel. Hvis vejret altså ikke flytter arrangementerne indendøre…

Arrangementet under betegnelsen Pop Op Teater & Folkekøkken indgår i bydelskultur-konstruktionen Teater Nordvests program. Det er Batida, der står for udvælgelse af en række gratis forestillinger – herunder egne forestillinger – og de fleste spilles følgelig også i Batidas eget teaterhus på Rentemestervej.
Men i august satser man på gratis familieteater i det fri – i form af Batids egen 'Lille T og de forbudte bamser' (se portalens fine anmeldelse) – og mulighed for billig fællesspisning:

Man møder op kl. 17 til forestillingen – og bagefter er der altså folkekøkken:

– Nordvestparken 22.-24. august – grønt område hag Hulgårds Plads

– Nørrebroparken 29.-31. august – v. floorball-banen tæt på Stefansgade

I tilfælde af regn – se www.facebook.com/teaternordvest

Teater Nordvest-programmet byder herefter i efteråret (oktober-december) på følgende forestillinger:

Batida- forestillingerne 'Den store bog om at blive væk'; 'Spaghetti'; 'Manden de kaldte Rolex' og 'To i et hus og en mus – holder jul', mens gæsteforestillingerne er Det Lille Verdens Teaters 'Spor'; ZeBU's 'Det' Klasse'; Teater Patraskets 'Flyv' og DRT's 'To med det hele'.

Se Teater Nordvest-efterårsprogrammet med spilletider og -steder 

(Billedet: Tobias Heilmann og Per Thomsen fortæller historien om Lille T med de store ører ved Pop Op-arrangementerne. Foto: Ditte Valente)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne