22. maj 2018

Platt-Form kører Reumert-prisshow

Årets Reumert 2018 foregår i Skuespilhuset lørdag den 9. juni, hvor Platt-Form er værter. Prisuddelingen kan følges via live-streaming, og i tiden op til prisfesten bliver der sat fokus på Årets Talenter og nogle af sæsonens tendenser.

Når modtagerne af Årets Reumert 2018 hyldes i Skuespilhuset lørdag den 9. juni, vil Platt-Form, bestående af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby, sørge for en aften fuld af musikalitet og satire.

Prisuddelingen er i år produceret af Det Kongelige Teater og iscenesat af instruktør Birgitte Næss-Schmidt med scenografi af Marianne Nilsson.

Alle kan følge med i prisoverrækkelser, takketaler og underholdende indslag via live-streaming på www.facebook.com/aaretsreumert.

Her vil man også kunne læse juryens begrundelser for de enkelte nomineringer og se klip fra nogle af de nominerede forestillinger i tiden op til prisuddelingen.

(Billedet: Platt-Form bestående af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby er værter ved Årets Reumert 2018. Foto: Ulrik Janzen)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne