16. maj 2012

Platform på Forsøgsstationen

Forsøgsstationen på Vesterbro, der arbejder på at fremme forskning, udvikling og træning inden for professionel scenekunst i Danmark, afholder fredag 25. maj kl. 19-22 sæsonens sidste Platform, som er åben for alle interesserede.

Denne aften præsenteres tre projekter – ’Deep Diving’, ’Daily Dance’ og ’Rehearsal Matters’ – der alle fokuserer på processen i det kunstneriske arbejde.

– ’Deep Diving’ er anden del af tre moduler for den kreative skabelsesproces – fra ide, fordybelse og frem til den færdige forestilling – og her vil 14 performere, instruktører, musikere og scenografer fortælle om deres arbejde. Konceptet er udviklet af Marc van der Velden (kunstnerisk leder på ZeBU) og Lotte Faarup (kunstnerisk leder på Forsøgsstationen m.v.)

– ’Daily Dance’ er en gruppe, der under ledelse af danseren Ellen Kielsgaard arbejder på at udvikle en ny træningsform for danseres arbejde.

– ’Rehearsal Matters’ handler om forudsætninger for en god prøveproces, og her præsenterer Laboratoriet i Aarhus udkommet af en række interviews med markante scenekunstnere fra 11 forskellige lande.

Læs mere om dette og andre arrangementer på Forsøgsstationen på www.forsoegsstationen.dk

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne