9. oktober 2017

Plakaten til Aprilfestival 2018 er fundet

Schannie Wridt blev vinder af den plakatkonkurrence, som Syddjurs Kommune har afholdt i forbindelse med sit kommende værtsskab for Aprilfestival – teater for små og store 2018.

Multimediedesigner Schannie Wridt, der til daglig studerer Visual Fashion Communication på VIA i Aarhus, modtager en præmie på 8.000 kr. for sin plakat, der kommer til at udgøre grundstenen i den visuelle markedsføring af den store teaterfestival for børn og unge i Syddjurs Kommune 15.-22. april 2018.

Der blev indleveret 98 bud på teaterfestivalens plakat, og bedømmelsesudvalget, som bestod af repræsentanter fra Syddjurs Kommunes Billedkunstråd, repræsentanter fra kulturafdelingen og medarbejdere fra arrangørerne fra Teatercentrum, var meget imponerede over de mange gode forslag.

Efter en grundig gennemgang indstillede bedømmelsesudvalget to plakater til Udvalget for Plan, udvikling og kultur, som traf den endelige beslutning om vinderplakaten 27. september.

'Den valgte plakat sprang i øjnene! Den fortæller umiddelbart historien om Syddjurs Kommune som værtskommune for teaterfestivalen. Den rummer mange kreative anvendelsesmuligheder, som kan komme i spil i forbindelse med festivalen', lyder det fra Kirstine Bille, formand for Udvalget for Plan, udvikling og kultur.

Hun tilføjer med et glimt i øjet: 'Bl.a. er jeg da sikker på, at det er Nationalpark Mols Bjerge vi har i baggrunden'.

Nu går arbejdet med festivalens markedsføring for alvor i gang, og hele projektgruppen bag Aprilfestival 2018 ser frem til at videreudvikle på festivalens visuelle identitet. Plakatens design og grafiske elementer skal bruges på tværs af de mange medier og kommunikationskanaler, som Aprilfestivalen benytter sig af, samt på billetter, program og merchandise.

Man kan læse mere om festivalen på www.aprilfestival.dk og følge med i arbejdet med festivalen, som uden tvivl bliver den største enkeltstående kulturelle event i Syddjurs Kommunes historie på Facebooksiden 'Aprilfestival – teater for små og store'.

(Billedet: Vinderplakaten, der nu skal være hovedhjørnesten i markedsføringen af Aprilfestival 2018 i Syddjurs. Plakatdesign: Schannie Wridt)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne